Busy Mengalahkan Perdana Menteri

09:06:00

Assalamualaikum
Baru update blog dan apa yang tertangguh dalam blog nie. Maaf sebab terlampau busy sejak kerja nie. Balik rumah dah tak on laptop sebab penat. Kat office pun settle kerja yang tertangguh je. Tak buat kerja lain. Banyaknya kerja sekarang!

Macam biasa janji melayu macam aku nie. Janji akan kerap update blog tapi non adoooooo. Hahahahahahaa.. Free waktu lunch je kejap. Lepas tu busy sangat. Design, photoshoot and update social network office. Itu laa kerja aku. So untuk luangkan masa dengan blog tu memang tak ada.

Actually, entry nie ditaip semalam. Tapi aku draftkan sebab sempat taip sikit je. Lepas tu sambung kerja. Hahahahahaa.. Masuk office pagi nie, baru sambung taip entry nie lagi. Doa-doakan biar aku rajin update blog nie selalu.

You Might Also Like

2 Comments

  1. ETHTRADE
    SHARING PROFIT UP TO 25% - 30% PERMONTH
    THE BEST .. LONG TERM BUSINESS ... STABLE AND TRUSTED
    THE REAL COMPANY WITH THE REAL ACTIVITY

    https://ethtrade.io/@821745

    https://ethtrade.org/@821745

    ✔ not hyip
    ✔ since April 16, 2016
    ✔ More than 32000 member
    ✔ Up to 25% (up to 30% by compounding) monthly profit
    ✔ Average Daily profit 1% ( monday - Friday )
    ✔ Automatic re invest (compounding)
    ✔ Lifetime contract
    ✔ invest in cryptocurrency trading with professional Team
    ✔ Start your portfolio with only 10$
    ✔ Use Bitcoin / Ethereum / Advcash
    ✔ Withdraw your profit or your investment anytime you want
    ✔ Marketing plan is very good for long term
    ✔ Build your team to get more benefits
    JOIN NOW!!! DONT LEFT BEHIND!!! REAL PASSIVE INCOME!!!LET YOUR MONEY WORKS FOR YOU!!!
    Join now .. free register : https://ethtrade.io/@821745

    ReplyDelete
  2. Hihi. Biasalah tu Eyqa. Niat nak update blog selalu itu ada cuma kadang-kadang masa dan life kita je buatkan tak sempat nak duduk depan laptop dan buat entri. Bukan senang nak post walau satu entri pun kan :)

    ReplyDelete